A A A K K K
для людей із порушенням зору
Височанська Об'єднана Територіальна Громада
Ніжинський район Чернігівська область

День пам’яті та примирення

Дата: 08.05.2020 08:23
Кількість переглядів: 443

Фото без опису

Шановні жителі Височанської громади!

8 та 9 травня ми відзначаємо День пам’яті та примирення і День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні! Ця перемога дісталася нечувано дорогою ціною – ціною мільйонів життів наших співвітчизників.

Час летить невпинно… Відтоді виросли цілі покоління українців. Та скільки б часу не пройшло, ніхто ніколи не забуде тих, хто поклав на вівтар свободи та миру свої життя.

Сьогодні ми низько схиляємо голови в скорботі за тими, хто залишився на полях бою, розділяємо біль втрат за ветеранами, які пішли у вічність у післявоєнні роки.

Дорогі ветерани, трудівники тилу, діти війни! Для мене велика честь засвідчити вам свою повагу і любов та висловити глибоку вдячність.

Сердечно бажаю кожному миру і злагоди, доброго здоров’я, щасливих і довгих літ життя, добробуту і благополуччя кожній родині.

Доземний уклін вам за мирну блакить неба, за вільну землю, за врятовану і відбудовану країну! Спасибі за збережені покоління!

Міцного здоров’я та благополуччя! Нехай поруч будуть ваші діти, онуки, правнуки та радують вас ніжністю і увагою! Нехай береже вас Господь!

Зі святом!

Слава Україні! Героям Слава!

 

З повагою -- голова Височанської сільскої ради Любов Норикова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень