A A A K K K
для людей із порушенням зору
Височанська Об'єднана Територіальна Громада
Ніжинський район Чернігівська область

20 -- листопада Всесвітній День дитини!

Дата: 20.11.2019 12:30
Кількість переглядів: 460

Кожна дитина з народження має свої права, а підростаючи, повинна мати більше можливостей брати участь у житті суспільства, готуватися до самостійного життя, користуватися правами свободи думки і слова.

 20 листопада 2019 року  відзначається Всесвітній День дитини.  У  цей день 1989 року було прийнято перший в історії документ, який об’єднав майже всі країни світу – Конвенція ООН про права дитини. Україна ратифікувала зазначену Конвенцію у вересні 1991 року.

Фото без опису

В цей день ми, дорослі, повинні ще глибше усвідомити ту відповідальність, яка лежить на нас за долі малюків, підлітків та юнацтва. Наповнювати життя підростаючого покоління радістю, захищати дитячий спокій, створювати умови для духовного і фізичного розвитку дітей - наш святий обов’язок та головне завдання. Адже кожна дитина має право на щасливе дитинство, сімейний затишок, гарну освіту, повноцінний відпочинок, якісну охорону здоров’я та медичну допомогу, на захист від байдужості та жорстокого поводження.

Діти завжди були і залишаються найбільшою цінністю. Вони – головне, що є в кожної матері, в кожного батька, в кожній державі. Тож давайте не шкодувати своїх сил, часу та енергії для того, щоб, ставши дорослими, вони згадували про дитинство як про найсвітліший період свого життя!

Зі святом  вас юні жителі Височанської ОТГ, і нехай дитинство приносить вам тільки радість!

 

З повагою голова Височанської ОТГ                                                  Любов Норикова.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень