A A A K K K
для людей із порушенням зору
Височанська Об'єднана Територіальна Громада
Ніжинський район Чернігівська область

ПРИЗНАЧЕННЯ АНДРІЯ ПРОКОПЕНКА ГОЛОВОЮ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОДА

Дата: 01.11.2019 11:21
Кількість переглядів: 297

Фото без описуФото без опису

1листопада, перший заступник керівника Офісу Президента України СЕРГІЙ ТРОФІМОВ представив громаді Чернігівщини нового очільника облдержадміністрації.

Відтепер виконавчу владу Чернігівщини очолює АНДРІЙ ПРОКОПЕНКО, який був депутатом обласної ради нинішнього скликання упродовж 2015-2017 років.

Пріоритетом діяльності АНДРІЯ ПРОКОПЕНКА є відповідальність за вирішення актуальних проблем регіону та зростання добробуту земляків, послідовне відстоювання інтересів і забезпечення сталого розвитку Чернігівщини, підвищення економічних та соціальних стандартів життя громад.

Голова Височанської сільської ради ЛЮБОВ НОРИКОВА, особисто від себе, а також від депутатів, виконавчого комітету Височанської сільської ради, щиро вітає АНДРІЯ ЛЕОНІДОВИЧА із обранням на високу і відповідальну посаду. Бажає йому вагомих успіхів і здобутків, наснаги для здійснення всіх планів та задумів!

Височанська сільська рада, очолювана сільським головою ЛЮБОВ НОРИКОВОЮ готова до конструктивного діалогу та співпраці, заради забезпечення економічного зростання, збереження миру і суспільної злагоди на Чернігівщині.

Фото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень