A A A K K K
для людей із порушенням зору
Височанська Об'єднана Територіальна Громада
Ніжинський район Чернігівська область

Організована повчально - виховна екскурсія до Височанського пожежного депо.

Дата: 25.10.2019 10:09
Кількість переглядів: 509

За ініціативи голови Височанської ОТГ Л.В.Норикової була організована повчально - виховна екскурсія до Височанського пожежного депо для учнів 5-6 класів Височанської ЗОШ I-III ст.

Фото без опису

Старший пожежний пожежного депо Дудка В.І. ознайомив учнів з тонкощами професії пожежника, розповів значимість в нашому житті професії пожежника – добровольця. Учні побачили дуже багато цікавого, а саме: пожежний автомобіль та захисне спорядження пожежних-рятувальників, бойовий одяг, пожежно-технічне обладнання для гасіння пожеж та рятування людей. У важку хвилину, коли все навколо горить і валиться, вони максимально швидко приходять на допомогу й рятують життя. Наприклад, до найвіддаленішого куточка нашої громади проїзд пожежної займає 20 хвилин. І, звичайно, після спілкування з начальником  пожежного  депо В.І.Дудки не тільки хлопчики, але й дівчатка захотіли стати пожежниками.

Користуючись нагодою, хочеться подякувати усім працівникам  пожежної частини та добровольцям – пожежникам нашої громади  за те, що відважно стоять на стражі захисту і порятунку  нашого населення від пожежі  та інших надзвичайних ситуацій і що знайшли час на таке цікаве, змістовне і корисне спілкування з дітьми.

На пам’ять про цікаву та пізнавальну екскурсію діти сфотографувалися з старшим пожежним та висловили подяку за розповідь про життя та будні пожежників – добровольців. Від щирого серця побажали  пожежникам спокою і витримки в їх небезпечній роботі.

А домашнім завданням для учнів було: свої враження про екскурсію відобразити на папері.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень