A A A K K K
для людей із порушенням зору
Височанська Об'єднана Територіальна Громада
Ніжинський район Чернігівська область

Свято вчителів і викладачів в Україні закріплене на державному рівні на першу неділю жовтня.

Дата: 04.10.2019 17:08
Кількість переглядів: 394

Фото без опису

Шановні працівники освіти Височанської ОТГ! Дорогі наші вчителі!

 

 

Сьогодні ваше свято. Свято скромних, але достойних людей, свято добра, мудрості та любові. Як би не вирували політичні пристрасті в країні, куди б не закинула нас доля, є в житті речі, які ніколи не знецінюються, не тьмяніють, не забуваються,  це — Рідна Земля, Мамина Любов, Погляд Першої вчительки.

Дорогі вчителі!
Вітаю Вас з вашим професійним святом - Днем працівників освіти. Нехай Вам завжди всміхається доля, дарує Вам міцне здоров’я та довголіття. Від імені жителів усієї громади бажаю Вам здійснення найзаповітніших мрій, а також щоб у ваших родинах завжди панували тепло, радість та затишок. Пам’ятайте, що без Вас цей світ буде набагато гіршим, адже саме освітяни дають надію людству на подальший розвиток!

З повагою, сільський голова                 Любов Норикова

 

Фото без опису

03 жовтня 2019 року до Дня працівників освіти у Будинку культури Височанської сільської ради відбулися урочистості з нагоди свята. Педагогічних працівників закладів освіти Височанської сільської ради привітали голова об,єднаної територіальної громади Норикова Любов Василівна, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Харченко Наталія Олександрівна, голова первинної профспілкової організації  Височанської ОТГ профспілки працівників освіти і науки України Демченко Олег Васильович.

За багаторічну сумлінну працю, особистий вагомий внесок у розвиток галузі Грамотами Височанської сільської ради та грошовими преміями нагороджені директор Новомлинівської ЗОШ І-ІІІ ст. Дереповка Віра Іванівна, вчитель-пенсіонер Носелівської ЗОШ І-ІІІ ст. Устименко Валентина Леонідівна.

За багаторічну сумлінну працю Подяки сільської ради отримали вчителі-пенсіонери Височанської ЗОШ І-ІІІ ст. Гальченко Марія Леонтіївна, Дорошенко Олександра Іванівна, Прядко Василь Семенович.

Грамотами відділу освіти, культури, молоді та спорту нагороджені:

Приходько Анатолій Миколайович – директор Височанської  ЗОШ І-ІІІ ст.

Черняк Лариса  Миколаївна- вчитель початкових класів Головеньківської  ЗОШ І-ІІІ ст.

Арендар Ніна Миколаївна – вчитель української мови та літератури Височанської ЗОШ І-ІІІ ст. 

Пищенко Світлана Анатоліївна – вчитель історії Носелівської ЗОШ І-ІІІ ст.

Миколаєнко Любов Іванівна- вчитель основ здоров,я Новомлинівської ЗОШ І-ІІІ  ст.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень