A A A K K K
для людей із порушенням зору
Височанська Об'єднана Територіальна Громада
Ніжинський район Чернігівська область

ПРИВІТАННЯ ГОЛОВИ ВИСОЧАНСЬКОЇ ОТГ З ДНЕМ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА ТА ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!

Дата: 23.08.2019 19:38
Кількість переглядів: 605

     Шановні Височанці!

Щиро вітаю вас із національним святом нашої державності — Днем Державного Прапора України та Днем Незалежності України!

24 серпня була проголошена Незалежність України. З цього дня ми почали будувати нову українську державу, засновану на принципах демократії та партнерства. Цей день символізує міць і велич України, національне єднання і спільну відповідальність за сьогодення і майбутнє нашої Батьківщини.

Сьогодні наша країна святкує свій 28-й День Народження в нелегкі часи. Наші мужні воїни, п’ятий рік  захищають  рідну землю на сході. І ми, як громадяни України, пишаємося ними. Ми знаємо, що зберегти незалежність коштує сьогодні   великих зусиль, але ми переконані, що переможемо.

Історично склалося, що напередодні Дня Незалежності ми відзначаємо День Державного Прапора України. Благородні синій та жовтий кольори неба і пшениці символізують небесну блакить та працелюбність українців. А державний стяг став для нашої нації символічним оберегом, який наповнює серце почуттям патріотизму, любові до Батьківщини та гордістю за свій народ.

Дорогі земляки, від усього серця бажаю вам зростити гідну спадщину для нашої країни, адже її велич залежить від людей, які борються за справедливість і мир.  

Бажаю  вам терпіння, успіху в досягненні поставлених  цілей. Нехай вас завжди оточують затишок і щастя, взаєморозуміння, благополуччя і злагода. Хай прагнення до кращого майбутнього надихає вас на нові звершення і на нові добрі починання.    

Зі святом Вас!

 

З повагою!

Височанський сільській голова                      

Л.В. Норикова


 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень