A A A K K K
для людей із порушенням зору
Височанська Об'єднана Територіальна Громада
Ніжинський район Чернігівська область

Здобули перемогу у конкурсі та проходять навчання.

Дата: 20.07.2019 12:23
Кількість переглядів: 356

Фото без опису

Асоціація ОТГ спільно з Фондом міжнародної солідарності Solidarity Fund PL Kyiv продовжує реалізацію проекту "Соціальні послуги в громадах — підтримка реформи соціальної політики в Україні", у якому беруть участь 16 ОТГ з Чернігівської області.
Здобувши перемогу в конкурсі представники Височанської ОТГ мають можливість проходити кваліфіковане навчання й ось, 18-19 липня 2019 року в рамках проекту "Соціальні послуги в громадах — підтримка реформи соціальної політики в Україні" відбувся дводенний тренінг "Аналіз та прогнозування потреб в послугах соціальної допомоги для ОТГ".
Підвищити свою кваліфікацію у сфері надання соціальних послуг шляхом взяття участі в тренінгу мали можливість начальник та спеціаліст Служби у справах дітей Дорошенко Ю.В., та Боклаг ЯМ. В ході занять були висвітлені наступні питання: послуги соціального захисту в Польщі та Україні, причини надання допомоги, види послуг (Мирослав Ольчак); написання проектних заявок. Базові знання (Анастасія Чорногорська); конкурс малих грантів для ОТГ. Положення, вимоги, заповнення проектної заявки (Моніка Олув); виключення та потреби у наданні соціальної допомоги (Катажина Ростек); діагностика та прогнозування потреб у сфері соціальних послуг (Мирослав Ольчак, Катажина Ростек) та ін. Даний тренінг був зосереджений саме на практичних інструментах та прикладах діяльності у сфері надання соціальних послуг в Польщі, а тому був дуже корисним, насиченим та цікавим.
Проект "Соціальні послуги в громадах — підтримка реформи соціальної політики в Україні" співфінансується в рамках програми польської співпраці задля розвитку Міністерства закордонних справ РП. Проект реалізується за підтримки Фонду міжнародної солідарності.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису
 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень