A A A K K K
для людей із порушенням зору
Височанська Об'єднана Територіальна Громада
Ніжинський район Чернігівська область

Підприємствам Чернігівщини з обласного бюджету частково відшкодовуватимуть витрати на участь у виставково-ярмаркових заходах

Дата: 12.07.2019 10:09
Кількість переглядів: 375

 

Фото без опису

Щоб підтримати місцевих товаровиробників, у рамках реалізації обласної Програми розвитку малого і середнього підприємництва на 2017-2020 роки запроваджено механізм часткового відшкодування витрат підприємств області на участь у виставково-ярмаркових заходах на національному та міжнародному рівнях.

Так, для отримання часткового відшкодування підприємству за фактом участі у виставково-ярмарковому заході необхідно впродовж 30 календарних днів подати необхідні документи до Департаменту економічного розвитку обласної державної адміністрації. Кінцевий термін подання документів – щороку до15 жовтня.

Часткове відшкодування надається підприємству як фінансова підтримка на безповоротній основі один раз на відповідний календарний рік.

Розмір часткового відшкодування становить 30% від фактичних витрат, але в обсягах не більше 50 тисяч гривень у разі очної та не більше 5 тисяч гривень у разі заочної участі у виставці.

З умовами Порядку надання часткового відшкодування можна ознайомитись на офіційному вебсайті Чернігівської ОДА в рубриці «Чернігівщина, купуй рідне» за посиланням, або в рубриці «Обласні програми».

Більш детальну інформацію нададуть у Департаменті економічного розвитку облдержадміністрації за телефонами: (0462) 66-91-59; (0462) 67-58-34.

За інформацією Департаменту економічного
розвитку Чернігівської облдержадміністрації


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень