A A A K K K
для людей із порушенням зору
Височанська Об'єднана Територіальна Громада
Ніжинський район Чернігівська область

Як проживала громада 2022 рік у сфері молоді, сім’ї та спорту

Дата: 14.02.2023 16:23
Кількість переглядів: 122

Як  проживала громада  2022 рік  у сфері  молоді, сім’ї та спорту

 

           Попри важкі випробування, що принесла за собою російська агресія, українці поступово намагаються налагодити звичний ритм життя. Так і у  Височанській територіальній громаді з літа 2022 року розпочалося активне проведення різноманітних акцій та спортивних заходів серед населення.

 У серпні 2022 року до Міжнародного Дня молоді були проведені змагання з волейболу між чотирма командами Височанської територіальної громади.

           Також була проведена Спартакіада школярів з волейболу, настільного тенісу, шахів та шашок між закладами освіти Височанської  сільської ради.

            На початку навчального року здобувачі освіти Височанського ліцею та Новомлинівської гімназії взяли участь у конкурсі  фізичної активності  у межах проєкту «Будь активним заради миру». 26 жовтня 2022 року відбувся спортивний  захід для здобувачів освіти Височанської сільської ради за участі Ніни Лемеш – заслуженого майстра спорту України.

         З 25 листопада по 10 грудня 2022 року з метою популяризації правової освіти  серед учнівської молоді, привернення уваги громадськості до проблем насильства в сім’ї, забезпечення рівних прав жінок та чоловіків на території Височанської сільської ради була проведена Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства», яка вмістила  в себе ряд заходів, а саме:

  • у Публічній бібліотеці та її філіях діяла виставка «16 днів проти насильства»;

  • серед здобувачів освіти  ЗЗСО Височанської сільської ради 10-11 кл. проведено анонімне анкетування «Виявлення насильства»;

  • у закладах освіти та культури Височанської сільської ради пройшла акція «Запали свічку» до вшанування пам’яті жертв постраждалих від російської агресії;

  • у Публічній бібліотеці с. Високе  було проведено лекцію «СНІД: поговоримо ще раз»;

  •   за участі представника ювенальної превенції Ніжинського РВП ГУНП в Чернігівський  області Олени Беглецової, начальника служби у справах дітей Височанської сільської ради Марії Матяш, головного спеціаліста відділу освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Тетяни Мишастої, фахівця із соціальної роботи Тамари Іваницької були проведені просвітницькі бесіди  «Зупинимо насильство у сім’ї  серед здобувачів освіти  ЗЗСО Височанської сільської ради;

  • проведено флешмоб  «День без насильства» у  Височанський сільський раді.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень